pikkuruista

pikkuruista

maanantai 27. tammikuuta 2014

Jauhopeukalo


 Makkarin yöpöydälle ilmestyi muutama kirja. Joku tässä talossa siis selvästi asuu, vaikka ei vielä olekaan esittäytynyt. =)

 Kirjat ovat printtejä liimattuna balsasta muotoiltujen palasten ympärille, kuten osa näistä ruokatarpeistakin. Oikean puolimmaiset ja tuolille nostetut pakkaukset ovat valkoiseen silkkipaperiin kääräistyjä balsapaloja, joiden päälle lisäsin etiketit vanhasta valmisarkista.

 Kokeilin myös läpinäkyvien purkkien tekemistä piirtoheitinkalvosta, ja sisälle tiputtelin akryylimaalia. (Aika heikot eväät talonväellä!) Ensimmäiset viritykset eivät juuri sykähdytä, mutta pienellä kehittelyllä näistä saa varmaan aikaan jotain ihan somaa. =)

(Oikean elämän) servettien reunat alkoivat näyttää kuosinsa perusteella ihan jauhopusseilta, joten sellaisia niistä piti tehdä!

5 kommenttia:

  1. Mua niin huvittaa tuo jauhopussihoksaus - rouva näyttää kulkevan nukkekotisilmälasit päässään kaikkialla. :D Ne on kyllä ihan oikeasti just sen näkösiä, mutta moniko olis hoksannu sen!

    VastaaPoista
  2. Ennen ku luin Tiinan kommentin, ajattelin täsmälleen samaa! :D Mullaki oli tänään samat silmälasit päässä ku Tiimarin konkurssiloppuunmyynnissä kävin.. Voisin omassa blogissa esitellä pari pikkujuttua, jos kiinnostaa ni saat ne akkareissun aikaan.

    VastaaPoista
  3. Tosi aidon näkösiä jauhopusseja! Ja aivan ihania kuppeja! Joko pyritään Helsinkiin kevään akkareissulla? =)

    VastaaPoista