pikkuruista

pikkuruista

maanantai 20. tammikuuta 2014

Muratti ja muut


 Tämän päivän välttämättömän ilta-askarteluhetken tuloksena syntyi muratti.

Lehdet leikkasin ohutlehtisestä tekokasvista, varret ovat Tiimarin pikkuruusujen varsia.


Ruokasaliin on sitten viime kerran ilmestynyt myös pyyheteline ja korillinen puhtaita pyyhkeitä. Peilinkin paikan uskalsin ainakin väliaikaisesti päättää, kun se pysyi seinällä pelkällä teipillä ilman liimaa ja on tarpeen tullen siirrettävissä. Liimaaminen kun tuntuu aina liian lopulliselta!

 Siivet päätyivät makuuhuoneen taulun kulmaan.


 Pari muutakin taulua syntyi. Keittiöstä ei vielä juuri nautataulua enempää olekaan valmiina, mutta jostain on aina aloitettava. =)


Kahden alimman kerroksen ikkunoissa on nyt verhot. Tämä nappikaupan nauha on suosikkini, kuin tehty pikkuverhoksi, kun verhotangollekin on valmiit reiät! Makuuhuoneen verhoon lisäsin alareunaan tämän harmaan pitsin, olohuoneessa käytin samaa nauhaa ja lisäsin yläreunaan kapean beigen pitsin.Samaa beigeä pitsiä on kaistale myös ulko-oven yläpuolella olevassa ikkunassa, mikä tosin kuvassa huonosti erottuu. Ruokasalin verhoiksi päätyi harmaa pitsi sellaisenaan. Verhotangot ovat maalattuja bambuisia grillitikkuja.

3 kommenttia:

 1. Voi että on taas hienoo!! Paljon olet ehtinyt näpertää, ihan hämmästyttävää. Vaan eipä tarvii enää ihmetellä, ettette ehdi Mäelle käymään.. taitaa sormien syyhy olla syy.. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin syyhy niin... =D Suunnitelmissa on kyllä jo ollut ja on edelleen, toteutukseenkin tulee parin viikon sisään.

   Poista
 2. Hmm. pitäisköhän munkin tehdä tuollainen muratti.. mulla on menny luotto aitoihin, ne kun kuolee aina. Jos en unohda kastella, niin sitten iskee vihannespunkki ja kieputtaa lehdet seittiin. Siinä vaiheessa kun ensimmäiset seitit huomaa, on jo myöhäistä. :(

  VastaaPoista