pikkuruista

pikkuruista

sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Harmaa talous =P

Tummien kalusteiden tuunaus täällä jatkuu.

 Joulun jälkeen Hong Kongissa oli nukkekotikalusteet melkein puoleen hintaan, ja tämäkin peilipöytä on sieltä.Valkoisena se sopii makuuhuoneeseen paremmin. Jätin taas pari laatikkoa pois, että jää lehtilokeroita. =P

Tämä pieni puurasia on Arabiemiraateista joulun aikaan tuotu.


Siitä tuli ruokasaliin kirstu.
Vitriinistä tykkäsin mahonkipetsattunakin paljon, mutta turhaanpa sitä kaapissa säilytän otollisempia aikoja odottelemassa, kun kerran tähän taloon ei ruskeaa tule.Siispä väri vaihtoon vain!


Vanha kovia kokenut kaappikellokin sai uuden elämän.


Sen maalasin valkoiseksi ja sudin vähän harmaata päälle. Vinoiksi vääntyilleet tötteröt otin ylhäältä kokonaan pois. Rikki haljennutta jalkaa yritin balsan palasella korjata, vähän heikoin tuloksin tosin. =D
Ruokasali alkaa olla lattiapinta-alansa puolesta täyteen buukattu... Kaappikello tosin päätyy todennäköisesti alakertaan.


Pienestä taskupeilistä rakentelin seinäpeilin.


Kehykset ja ovet tein 1 mm:n balsasta. Nukkekotisaranatkin olivat tähän liian isoja, joten ovet liimasin paikoilleen vähän raolleen. Haan taittelin rautalangasta.

5 kommenttia:

 1. Kyllä vaan on valoisan näköistä kun ei oo puunväriä juurikaan! Valkoinen, harmaa, musta. Tosi raikasta.

  VastaaPoista
 2. (huomaan kommentoivani tätä blogia sisustusblogina, en niinkään sen vuoksi että tää on minikoossa... mistähän sekin kertoo)

  VastaaPoista
 3. Ruokasali näyttää kyllä niin hyvältä, että maistuis mullekki tuolla myöhäinen päivällinen vaikkapa äiten ja siskojen kanssa. ;))

  VastaaPoista
 4. Oih, että on nii-iiin kaunista, ettei voi kuin huokaella ja ihastella. On niin nättiä, niin nättiä.

  VastaaPoista
 5. Oih, että on nii-iiin kaunista, ettei voi kuin huokaella ja ihastella. On niin nättiä, niin nättiä.

  VastaaPoista