pikkuruista

pikkuruista

perjantai 17. tammikuuta 2014

Kotia kotoisammaksi

V i i k o n l o p p u ! <3


 Makuuhuoneeseen tuleva yöpöytä ennen ja jälkeen maalipinnan ja vetimen vaihdon.

Ruokasalin seinälle ilmestyi pikkuruinen seinähylly. Se oli juuri sopivan kapea väliseinän kaistaleelle, joka jää oven ja aukeavien ulkoseinien väliin. Tämä on pyörinyt nukkekotitavaroissa (tummana tosin) pitkän aikaa, mutta en ole aiemmissa projekteissa löytänyt tälle sopivaa paikkaa. Onneksi, koska tässä sen paikka on! =)


Kerman värisen sohvaryhmän nojatuolit sopivat värinsä perusteella olohuoneeseen sellaisinaan. Niiden pinta oli kuitenkin vähän nukkavieru, joten päällystin istuinosat sopivan levyisellä (jonkun toisen ihmisen) käsin tehdyllä pitsillä. Siitä tuli vähän mummolafiilis!

Taulu on Vincent van Goghin "Kukkivat mantelipuun oksat":

Kaunis! Ja kaunis on maalauksen nimikin, runollinen. Se tuo mieleen mukavia asioita, kuten mantelipullat ja Punnitse ja säästä -kaupan kuorrutetut mantelit. =) Ja ah, kevään.


Mahonkipetsattu sohvapöytä koki blondauksen.


Pikkiriikkiset simpukankuoret ovat oikeita Kreikan saariston aarteita.

 


Kiinalainen maljakko on läpireiästä päätellen alunperin helmi tai jonkinlainen korun osa.


Valaisinprojekti täytyisi saada vireille piakkoin, koska epäilen, että juotostöissä talon joutuu vielä kallistamaan ja kaiken irtaimen purkamaan ulos. Selvästikin romulaatikoissani on aivan liian vähän romua, kun valaisinmateriaalia ei meinaa löytyä mistään! ;)


Kurkistus kylmästä lämpimään.

1 kommentti: