pikkuruista

pikkuruista

perjantai 20. helmikuuta 2015

Taas mentiin: Shabby chic box

Ehdin hankkia ulkohuussi-roomboxia varten laatikon, joka kuitenkin osoittautui siihen tarkoitukseen pieneksi ja väistyi paremman vaihtoehdon tieltä.  Senhän tietää, mitä siitä seuraa. Uusi projekti, vaikka edellinenkin on vielä kesken ja ajatukset hautumassa. Miksipä ei siinä hautoessa voisi käpistellä jotain muuta? ^^

Tästä kynttilälaatikosta tulee shabby chic -tyylinen roombox. Minua on pitkään kutkutellut tehdä jotain kunnon shabby chiciä, mutta siihen söpön makeaan ruusujen, roson ja pastellin suloiseen maailmaan en ihan koko nukkekodin mitalla tohtisi lähteä. Roomboxin verran kyllä todellakin!

 
Ja nimenomaan paljon pastellia, sitä kun ei nukkekodissa tai missään aikaisemmassa projektissa ole ollut ollenkaan.
   

 Ah, mitä romuromantiikkaa! Tunnelmointikuvien jälkeen innolla boksin kimppuun...Ensin valmistuivat taustat. Vaaleanpunainen paperi löytyi tapetiksi vanhoista jemmoista. Laatikon toiselle puolelle viiltelin vaakalaudoituksen ja huiskin vähän harmaata päälle.


Kattoon veistelin myös hämäyslaudat.

 Lattia on uutta kokeilua, joka tässä boksissa tulee tehokkaasti käyttöön: krakleerauslakka, jolla saa antiikkisena efektinä halkeilevan maalipinnan.


 Lattialaudat ovat 1,5 mm:n balsaa, joissa on alla harmaa akryylimaali, välissä krakleerauslakka ja päällä valkoinen maali, jonka halkeamista pohjamaali kurkistelee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti