pikkuruista

pikkuruista

keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Decal-pajalla jälleen Näihin lasipurkkeihin oli aivan pakko vielä kokeilla elintarviketäytteitä ja -tekstejä, vaikka pikkukeittiössä jo vastaava sarja onkin.


Vanhasta puukorkkisesta sarjasta keittiöön jäi vain tekstitön kahvipurkki, muutoin se korvautui näillä hiukkasen matalammilla, leveämmillä ja pehmeäkorkkisilla. Syrjäytetyt purkit ovat jo uuden projektin suunnitelmissa!


 Nämä jäivät vielä tyhjiksi.


Koska valkoisia lautasia tuli kerralla iso määrä, tarkoittaa se automaattisesti varsin aktiivista koristelupajaa! Decal-koristeluerä n:o 2, vaiko 3...
Lautasissa toimii selvästi paremmin valkopohjainen vesisiirtopaperi, vaikka lautasen pohjaväri onkin valkoinen ja näkyy kirkkaan vesisiirtopaperin läpi. Kuvio on valkopohjaisessa terävämpi ja väri jää vahvemmaksi.


Pari lautasta päätyi keittiön seinälle koristeiksi.

 Ylin pieni lautanen on ostettu koristeltuna.

 Posliinimukien koristelua olen muutamaan kertaan kokeillut, mutta niissä valkopohjainen decal-paperi on selvästi huonompi. Kuvan rajat jäävät näkymään häiritsevästi. Alahyllyn mukeihin piirtelin tussilla siniset raidat ja ne saavatkin jäädä sellaisiksi. Jemmassa odottaviin testaan vielä kirkasta decalia.


Vesi-ilmapalloista tuli eräänä iltana värikäs kokoelma siivoushanskoja.

2 kommenttia:

  1. Nyt täytyy kyllä etsiä vesi-ilmapalloja ja tätä siirtokuvajuttua jostain :) Haluan kanssa kokeilla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti! =D Mutta ennakkovaroitus: siihen jää kiinni.

      Poista