pikkuruista

pikkuruista

sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Shabby chic kaappi

Hempeilyteema jatkuu.Roomboksiin valmistui rosoinen kaappi.
 


Halusin kaapista lasiovellisen, leveähkön, matalahkon ja jalallisen. Muutoin kaapin mallia oli vaikea päättää, ja se muuttui ja muokkaantui moneen kertaan rakentelun aikana. Vähän leveämpi kuitenkin... Vähän korkeammat ovet sittenkin... 


Väriksi valikoitui kulunut valkoinen. Pastellia ei tuntunut järkevältä enää näin suuren kalusteen kohdalla lisätä, ja toisaalta halusin kaapin taustapaperin erottuvan hyvin. Paperin löysi Google.Alaosan vetolaatikkoa koristelin vesisiirtotekniikalla. Teksti netistä haettu, numerot ihan vain Wordilla. Jalat ovat alun perin mustia kantikkaita puuhelmiä, joiden läpi työntelin balsatikut liiman tueksi.


Kaapin hyllyille anonyymi boksin asukas on nostellut posliiniastioita, pyyhkeitä ja pahvirasioita. Ja vähän herkkujakin näköjään.


Pyyhkeen harmaat raidat syntyivät puuvärikynällä.


Kaikki kaapin astiat ovat itse koristeltuja.

Kaapin strategiset mitat ovat seuraavanlaiset: leveyttä 5 cm, korkeutta 10 cm (+ jalat) ja syvyys 2,5 cm.

3 kommenttia:

  1. Ihana! Tämä etenee vauhdilla :) Kiva seurata!

    VastaaPoista
  2. Ihana kaappi, todella! Yksinkertaisen kaunis.

    VastaaPoista
  3. Ai että täältä tulen hakemaan isnpiraatiota kesällä kun päästään sisustamaan lasten leikkimökkiä. Se haluaa tulla isona juuri tällaiseksi! <3 (saisit pysyä huudeilla kesän niin pääsisit pääarkkitehdiksi paikan päälle huseeraamaan mökistä tuollaista)

    VastaaPoista