pikkuruista

pikkuruista

perjantai 19. joulukuuta 2014

Decal-kokeiluja

Posti toi vastikään Hobbylinnasta tilaamani decal-vesisiirtokuvapaperit. Arkeille voi tulostaa haluamansa kuvat netistä ja akryylilakkauksen jälkeen siirtää kuvat haluamilleen pinnoille, kuten tavalliset vesisiirtokuvat.

Kuparin värinen kattila vaihtoi vaatteitaan. Harvemmin kattiloita maalataan perunoineen porkkanoineen, mutta nyt oli maalarilla inspiraatio lähellä ruoka-aikaa.
Kuvio on Finelin Vegeta-astioista tuttu ja Karoliina jakoi printin ystävällisesti fb:n nukkekotiharrastajien sivulla valmiiksi sopivassa mittakaavassa. Valkoisia astioita ei ollut jäljellä paljoakaan, kun taannoin jo koristelin kynsisiirtokuvilla lähes jokaisen kupin ja kulhon. =)

 Kuppeihin kokeilin sekalaisia netistä bongailemiani printtejä, jotka pienentelin sopivaan kokoon. Talon asukkaan keräilemiä sinisiä astioita ja pari Marimekkoa: Kaivo ja Kulkue, joista vain jälkimmäistä taitaa oikeasti olla astiaprinttinä. =)

 Lautasetkin ovat selvästi kirppiksiltä keräiltyjä yksittäiskappaleita.

 Marimekon mukit päätyivät astiakaupan kuppihyllyyn, johon on jäänyt tyhjää tilaa jouluostosruuhkan jälkeen. (Myyjätär on hulinaan aivan uupunut ja nojaa oveen, ettei kukaan nyt enää sulkemiajan jälkeen rynni liikkeeseen.)Siniset astiat ovat esillä ruokasalin astiakaapissa.

Aiheeseen kuulumaton lisäys: Vastaanoton seinälle saatiin vihdoinkin kello. Kumma, kun joka asiasta säästetään. Tikittääköhän se iltaa vai aamua... lääkärin ja kankean apulaisen ilmeistä päätellen iltaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti